Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:10:2021 10:29
Christensen og Rüdiger på vej væk: Chelsea har udset sig afløsere

Chelsea er så småt begyndt at forberede sig på, at både Antonio Rüdiger og Andreas Christensen kan gå hen og forlade klubben.


Chelsea er begyndt at kigge på forstærkninger til defensiven.

Det skyldes, at klubben ikke kan nå til enighed med hverken Antonio Rüdiger eller Andreas Christensen om nye kontraktforlængelser.

Begge midtstoppere har kontraktudløb til sommer, og derfor ser Chelsea på mulige forsvarsforstærkninger, hvis de skulle gå hen og forlade klubben til sommer. Det skriver Eurosport.

I sommer forsøgte de også at hente Jules Koundé fra Sevilla, men de kunne ikke nå til enighed med den spanske klub. Han er dog stadig på Chelseas radar. 

Det samme er den hollandske midtstopper, Matthijs de Ligt, der spiller for Juventus samt Pau Torres fra Villarreal

Ifølge Eurosport er det mest sandsynligt, at Antonio Rüdiger forlader Chelsea fremfor Andreas Christensen, som situationen er lige nu. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE