AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2017 20:45
- Christensen kan blive en af de største spillere i Chelsea

Andreas Christensen kan gå en rigtig stor fremtid i møde hos Chelsea, hvis han kan fortsætte sin udvikling, spår tidligere topchef i klubben.


Det er ganske overraskende, at Andreas Christensen allerede har erobret en plads i startopstillingen hos Chelsea, hvor han har henvist David Luiz til en plads på bænken. Nok var forventninger til danskeren store, men det var nok de færreste, som havde forudset, at han ville være en sikker starter på nuværende tidspunkt.

Danskeren har spillet fuld tid mod både Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Tottenham, og præstationer har været så imponerende, at Michael Emenalo, der gennem 10 år havde en fremtrædende rolle i Chelsea, skruer forventningerne helt i vejret.

Emenalo har fra tæt hold fulgt danskeren i de seneste to sæsoner i Gladbach, og ifølge ham viser det, at Chelseas lejesystem fungerer, og han mener også, at Christensen kan blive blandt de bedste spillere i Chelsea gennem historien.

- Det, der er, med Andreas Christensen er hans tekniske kvaliteter, hans personlighed, hans lyst, hans kærlighed til klubben. Han har potentiale til at blive en af de største i Chelsea, fortæller Emenalo til TalkSPORT.

- Jeg ved ikke, hvordan jeg ellers skal sige det. Han er en vidunderlig, vidunderlig spiller. Vi er alle begejstrede. Han har vist stor intelligens ved at acceptere det forløb, som han er blevet givet – at tage til Gladbach for at sikre, at ville komme tilbage og spille. Man bliver ikke hængende på Cobham og spørger om at få en chance.

Chelsea tog afsked med Michael Emenalo efter 10 år i klubben tidligere på sæsonen, og efterfølgende er nigerianeren, der arbejdede som teknisk direktør i sin sidste tid hos the Blues, fået et job som sportsdirektør i Monaco. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED