Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:03:2021 19:05
Christensen: Jeg hader den regel

Andreas Christensen lægger ikke skjul på, hvad han mener om reglen for hånd på bold.


Det helt store samtaleemne efter søndagens storkamp i Premier League mellem Chelsea og Manchester United var ikke Andreas Christensens præstation, men derimod en situation i første halvleg, hvor Manchester United følte sig snydt for et straffespark.

Bolden ramte Callum Hudson-Odois hånd i straffesparksfeltet, hvor Chelsea-spilleren var i duel med Mason Greenwood, og det førte til, at kampens dommer måtte gennemse situationen på VAR-skærmen.

Her vurderede Stuart Atwell, at der ikke var straffespark, og sådan så Andreas Christensen også situationen i første omgang.

- Jeg så det, og fra min placering var deres spiller, som rørte den med hånden. Jeg ved ikke, hvorfor den skulle tjekkes, for det var ret tydeligt, sagde Chelsea-danskeren til klubbens hjemmeside efter kampen.

Her udtrykte landsholdsspilleren også sin klare utilfreds med reglen for hånd på bold.

- Jeg er forsvarsspiller, så jeg hader den regel. Hvis det ikke var med vilje fra nogen af dem, skal vi bare lade det ligge – særligt når bolden ikke er på vej mod mål og ikke er på vej i noget sted hen mellem to spillere, lød det fra Christensen.

Kampen mellem de to storklubber endte målløst.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED