AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 15:07
Choktransfer: United forhandler med tidligere Liverpool-profil

Manchester United skulle angiveligt have startet forhandlinger med Emre Can.


Emre Can forlod Anfield i unåde på en fri transfer forrige sommer, men den tyske midtbanespiller har sidenhen måttet sande, at der ikke er plads til ham på Maurizio Sarris hold.

Manglen på spilletid har fået ham til at udtale, at han kunne smutte fra de italienske mestre denne vinter, og han er angiveligt blevet tilbudt chancen for at vende tilbage til Premier League - for ingen andre end Manchester United.

I den italienske presse har The Red Devils været nævnt som en mulig destination for Can adskillige gange i nyere tid, selvom det næppe ville være et skifte, der faldt i god jord hos tilhængerne af hans gamle klub.

Men det kan blive en realitet. Fredag tager Calciomercato rygterne ét skridt videre og beretter, at Manchester United faktisk skulle være i forhandliinger med den tyske midtbanespiller om et skifte.

Kontakten mellem klubberne skulle også være undervejs, selvom det er på et tidligt stadie, og Juventus skulle angiveligt have informeret Manchester United om, at Can er til salg for €40 millioner.

Calciomercato er ikke kendt som Guds mest pålidelige børn, når det omhandler transfers, men det tyder faktisk på, at der er noget i den her historie.

Engelske Sky Sports, som trods alt er nogenlunde velansete, erfarer nemlig fredag eftermiddag, at Manchester United i hvert fald overvejer at byde på den forhenværende Liverpool-spiller.

Sky bekræfter nu ligeledes, at Juventus er klar til at sælge for £35 millioner - eller hvad der cirka svarer til €40 millioner. 

Can skulle dog ikke stå øverst på listen over mulige forstærkninger til midtbanen hos Manchester United, så på det punkt er den engelske og italienske presse altså ikke enige.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED