Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Chokskifte under opsejling: Thomas Frank er favorit til PL-job

Af Kasper Leif Pedersen
23.03.2023 Kl. 11:07
Den danske Premier League-manager er nu favorit.

Tottenham er så småt på managerjagt, selvom at Antonio Conte ikke er blevet fyret endnu. 

For The Times og Telegraph kunne tidligere på ugen melde, at den italienske manager ville blive fyret, efter de kontroversille udtagelser efter Southampton-kampen.

Og her har London-klubben bl.a. været sat i forbindelse med Luis Enrique og Mauricio Pochettino, hvor man dog frygter, at tabe sidstnævnte til Real Madrid, da Carlo Ancelotti kan være en færdig mand i den spanske hovedstadsklub til sommer.
 
Dog har danske Thomas Frank også nogle gange været nævnt i samtalen som ny Tottenham-manager, og her kan skiftet potentielt blive en realitet.
 
For ifølge Daily Record, så er den danske Brentford-manager favorit til at overtage tøjlerne i det nordlige London.
 
Daniel Levy, som er bestyrelseformand i Tottenham, har angiveligt en række navne som Contes afløser, hvor Thomas Frank angiveligt skulle stå øverst på den ønskeliste.
 
Dog er det først en langsigtet sommerplan, da det er planen, at Ryan Mason skal overtage indtil slutningen af sæsonen, når Conte er blevet fyret. 
 
Tottenham gik ind til landsholdspausen på 4.pladsen, mens Brentford befinder sig på 8.pladsen.
 
46-årige Thomas Frank har været i Brentford siden 2016. Her har på tilværelsen budt på opryking til Premier League i 2021, hvor den tidligere Brøndby-træner på imponerende vis endte på 13.pladsen.
 
 
Annonce