Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:09:2020 09:37
Chok-melding: United næsten enige med Arsenal om Maitland-Niles

Manchester United er angiveligt tæt på at være enige med Arsenal om højre backen Ainsley Maitland-Niles.


Transfervinduer disker som regel op med flere overraskelser, men der er alligevel ikke noget at sige til, såfremt du måber over denne nyhed.

Manchester United er nemlig efter sigende tæt på at hente 'en af Arsenals egne', Ainsley Maitland-Niles.

Dette erfares af den trovædige chefredaktør for Sport1 og freelancer Florian Plettenberg, der meddeler på Twitter, at papirarbejdet mellem Arsenal og United er '80 procent' i gennem.

Der er tale om en pris i omegnen af 20 millioner pund plus bonusser.

Plettenberg er fortsat den eneste journalist, der har delt meldinger om skiftet, hvilket i og for sig også er underligt, da han almindeligvis koncentrerer sig om tysk fodbold.

 

Skulle handlen blive gennemført, ville det være et af sommerens absolut største overraskelser, da der på intet tidspunkt tidligere har forlydt om kontakt mellem de to klubber, mens det heller ikke er hver dag, man ser spillere skifte mellem Arsenal og United.

Sidste gang dette skete var, da Alexis Sanchez drog til Old Trafford.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED