AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2018 21:27
Chilwell om England-debut: En perfekt aften

Ben Chilwell var mere end glad tirsdag aften, hvor han fik debut for det engelske A-landshold. Han glædede sig samtidig over at spille med Demarai Gray.


Ben Chilwell og Demarai Gray blev indkaldt til Englands testkamp mod Schweiz tirsdag aften, og førstnævnte fik endda sin debut for det engelske A-landshold.

Venstrebacken blev indskiftet efter 79 minutter, og unge Chilwell kaldte det efterfølgende for "en perfekt aften."

- Den havde det hele. Jeg var nervøst, spændt, stolt. Det var en kæmpe aften for mig og min familie. At få muligheden for at komme på banen og få nogle minutter for seniorlandsholdet er noget, jeg har drømt om, siden jeg var ung. Specielt på King Power Stadium, det var en ekstra bonus, og med sejren. Det var en perfekt aften.

Holdkammeraten i Leicester, Demarai Gray, fik ikke debut, men de kunne alligevel glæde sig på hinandens vegne.

- Vi var bare oppe at køre på hinandens vegne. Vi har været sammen i Leicester i nogle år nu. Vi har været igennem op- og nedture i Leicester, har haft dårlige perioder sammen og har haft gode perioder sammen. At vi begge blev indkaldt, og at vi begge blev indkaldt på samme tid var ekstra specielt, for vi har været der for hinanden de sidste par år.

England vandt opgøret med 1-0 på en scoring af Marcus Rashford.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED