AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2020 17:54
Chiellini beundrer Suarez’ dumheder: Han ville være middelmådig uden

Den italienske forsvarer husker tilbage på en berømt episode fra VM 2014.


Luis Suarez gik en tand for langt, da han bed Giorgio Chiellini under VM i 2014.

Det er de fleste nok enige om.

Men ikke en af hovedpersonerne selv. Giorgio Chiellini skriver nemlig i sin nyligt udgivne selvbiografi, at han ikke ser noget galt med Suarez’ unoder i gruppekampen dengang i Brasilien. Det skriver La Gazzetta dello Sport.

Faktisk har italieneren stor respekt for den tidligere Liverpool-angribers tænderskærende spillestil.

- Jeg beundrer ham. Jeg er selv en skiderik på banen og er stolt af det. Sandheden er, at jeg beundrer hans ugerninger, for hvis Suarez mistede den del, ville han blive en middelmådig spiller, skriver Chiellini i bogen.

Luis Suarez fik efterfølgende en lang karantæne fra sporten. En anelse unødvendigt, hvis man skal tro italieneren.

- Der skete intet underligt den dag under VM i 2014. Jeg markerede Edison Cavani i det meste af kampen. (...) Pludselig opdagede jeg, at jeg var blevet bidt i skulderen. Det skete, mere er der ikke i det. Det er hans strategi i nærkampe og, hvis jeg skal være ærlig, også min. 

- Suarez og jeg er ret ens, og jeg kan lide at møde angribere som ham. Jeg ringede til ham et par dage efter kampen, men han havde ingen grund til at undskylde.

- Ugerninger og lidt drilleri er en del af spillet, jeg ville ikke kalde det snyd. Man er nødt til at være intelligent for at overkomme sin modstander, mener Chiellini.

En kommentar med bid i, må man sige.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED