AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:05:2020 19:48
Chicharito gad ikke at juble over scoring: Jeg var rasende på Sir Alex

Den tidligere Manchester United-angriber Javier Hernandez – også kendt som Chicharito – havde et succesfuldt fireårigt ophold i Manchester United med enkelte bump på vejen.


Den mexicanske angriber nåede at vinde Premier League to gange og score 37 gange i Premier League for Manchester United i sine fire år i klubben.

Javier Hernandez ragede dog på et tidspunkt uklar med manager Sir Alex Ferguson under en kamp mod Newcastle, hvor angriberen havde brændt et utal af chancer, hvilket havde ledt til en meget utilfreds Ferguson.

Ferguson angreb Hernandez så hårdt for de misbrugte chancer, at angriberen slet ikke jublede, da han endelig fik scoret.

I Rio Ferdinands The Locker Room blev Hernandez spurgt til den største uoverensstemmelse, han havde haft med en manager.

- Det var med bossen. Vi spillede mod Newcastle. Jeg havde en masse chancer til at score, og han sagde til mig, ’du skulle have scoret’, sagde Javier Hernandez ifølge Daily Mirror.

- Jeg havde lyst til at sige til ham, ’Tror du virkelig, at jeg ønskede at brænde de chancer? Jeg ville score på dem, selvfølgelig! Jeg vil ikke brænde dem’.

- Jeg husker, at jeg så scorede et mål. Jeg jublede ikke engang, jeg var fuldstændig rasende.

Hernandez, der nu spiller for LA Galaxy, scorede i alt 59 mål og leverede 20 assists i 157 optrædener for Manchester United.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED