Chelseas reserver kunne ikke knække ungarere

Af Kalle Thue Gregersen
13.12.2018 Kl. 19:48
Chelsea spillede onsdag aften 2-2 mod ungarske MOL Vidi FC. Willian og Olivier Giroud stod for Chelseas mål.

Chelsea havde inden aftenens opgør allerede sikret sig puljens førsteplads, hvorfor flere af klubbens reserver fik chancen fra start mod MOL Vidi FC.

The Blues bragte sig foran efter 30 minutter, da Willian bragede et frispark i kassen få meter fra feltet. Værterne fra Ungarn fik dog hurtigt udlignet, da Ethan Ampadu sendte bolden i eget net få minutter efter.

Det ungarske mandskab fik da også føringen i anden halvleg. Franske Loic Nego scorede til 2-1 10 minutter inde i ande halvleg.

Olivier Giroud kom på banen fra anden halvlegs start, da Alvaro Morata måtte udgå fra kampen med noget, der lignede en knæskade. Giroud var manden, der bragte balance i regnskabet og udlignede til 2-2 i det 75. minut.