AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2019 14:41
Chelseas nye mand: Jeg kan ikke vente med at møde Kanté

Christian Pulisic er meget spændt på at møde især én spiller i Chelsea-truppen.


Det er efterhånden ganske velkendt, at N’Golo Kanté er en person, som alle kan lide.

Den lille, franske midtbanespiller har formentlig aldrig gjort en flue fortræd, og hverken på eller udenfor banen er det ham, der har de største armbevægelser. Han er en højt beskattet figur i Chelseas omklædningsrum, og han er tilsyneladende den spiller, som klubbens nye kantspiller i form af Christian Pulisic ser frem til at møde allermest.

- Der er så mange gode spillere her allerede, og jeg kan ikke vente med at arbejde med dem alle. Jeg er spændt på at spille sammen med N’Golo Kanté. Jeg synes, han er en fantastisk spiller, og jeg kan ikke vente med at møde ham, fortæller amerikaneren til Chelseas hjemmeside.

Christian Pulisic blev hentet til Chelsea i januar, men han blev straks udlejet til Dortmund igen, hvor han skal afslutte sæsonen, inden han starter op i London-klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED