AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2018 09:42
Chelseas målmandstræner: Lloris er overvurderet

Chelseas franske målmandstræner, Christophe Lollichon, er ikke synderligt imponeret over Hugo Lloris udfoldelser i målet for Les Bleus.


- Folk, der vurderer Hugo Lloris højt, lever i en drømmeverden.

Så kontant er beskeden fra Chelseas franske målmandstræner, Christophe Lollichon, der bestemt ikke mener, Lloris er god nok til at være førstemålmand for det franske landshold.

I stedet anser Chelsea-træneren Alphonse Areola, der sidste tirsdag holdt et clean sheet mod Tyskland, som langt overlegen i forhold til Lloris.

- Folk lever for meget i en drømmeverden med Lloris, for efter min mening er Areola bedre end ham, siger Lollichon.

- Mod Tyskland stod han velpositioneret i målet og var god til at komme ud i sit felt. Det er banalt for alle målmænd, men det er ikke alle, der gør det godt, siger målmandstræneren fra The Blues, hvilket godt kunne tolkes som kritik af Lloris evner på samme område.

Alphonse Areola, der til dagligt står for Paris Saint-Germain og umiddelbart kommer til at starte foran Gianluigi Buffon i målmandshierakiet, er højtanset, men fik ikke lov til at stå under VM-slutrunden, hvor Lloris - trods sin fejl i finalen - stod en superb turnering for Les Bleus. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED