Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:10:2021 09:17
Chelsea vil hente Hazard tilbage - men der er ét problem

Eden Hazard har ikke haft samme succes hos Real Madrid, som han havde hos Chelsea, og derfor overvejer hans tidligere klub nu at hente ham tilbage.


Chelseas russiske ejer, Roman Abramovich, er overbevist om, at Eden Hazard igen kan blive en af verdens bedste spillere - hvis hans næste trøje bliver blå.
 
Det skriver det spanske medie El Nacional.
 
Den belgiske playmaker har oplevet en dårlig periode i den spanske hovedstad, og derfor ville en retur til England være en oplagt mulighed for at kickstarte karrieren igen.
 
I mellemtiden vil Real Madrid heller ikke være afvisende over for idéen, idet klubben skal forsøge at få nogle af de 115 millioner euro, man i sin tid gav for Hazard, tilbage.
 
Problemet er dog, at Chelsea ikke vil i nærheden af de summer, som Real Madrid kræver, og ifølge mediet lyder den maksimale købspris på 40 millioner euro.
 
En byttehandel kan dog også komme i spil. Real Madrid mangler en højreback, der rent faktisk er i stand til at spille, idet Dani Carvajal tilbringer mere tid på lazarettet end på banen.
 
Her skulle Carlo Ancelotti være stor fan af 21-årige Reece James, der har gjort kometkarriere hos The Blues.
 
Med en markedsværdi på 45 millioner euro, kan Reece James meget indgå som en del af handlen, om end Chelsea sandsynligvis vil forlange penge deres vej.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE