Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea udpeger første signing under Enzo Maresca

Af Emil Plovgaard
04.06.2024 Kl. 11:51

Chelsea har annonceret Enzo Maresca som klubbens nye manager.

Det skete mandag.

Der venter en travl sommer for Chelsea, men dog roligere end normalt.

Således er forventningen denne gang, at klubben blot ønsker at hente fire eller fem nye ansigter til truppen.

Tosin Adarabioyo ventes at erstatte Thiago Silva på midtstopperpositionen. Det er en spiller, Enzo Maresca kender fra deres fælles fortid i Manchester City.

Den tidligere Leicester-boss vil desuden også gerne hente en ny målmand og en ny venstre back. Blandt andre er FC Portos Diogo Costa nævnt som et transferemne.

PSG har allerede fundet afløseren for Mbappé

Men ifølge det normalt velinformerede medie The Athletic er det en helt anden transferprioritet, The Blues ligger inde med.

Mediet skriver nemlig, at The Blues ønsker at hente Benjamin Sesko fra RB Leipzig.

Klubben fra det vestlige London blev tidligere sat i forbindelse med Victor Osimhen fra Napoli, men hverken hans frikøbsklausul eller spillestil hævdes at passe som fod i hose til Marescas projekt.

Arsenal nærmer sig første sommersigning

Slovenske Sesko, som Danmark skal bide skeer med i forbindelse med sommerens EM-slutrunde, menes derimod at være det perfekte match, og han har efter sigende en frikøbsklausul på bare 481 millioner kroner, som er under halvdelen af, hvad Osimhen skal koste.

Ifølge flere beretninger får Chelsea dog kamp til stregen vedrørende Sesko, da Arsenal efter sigende allerede har afgivet et bud på den brandvarme Bundesliga-bomber.

Der er stadig noget at udvikle på for den bare 21-årige angriber, og dermed passer han meget godt til Todd Boehlys hidtidige transferstrategi om at hente unge spillere med stort potentiale.

Markant VAR-forslag står desuden til at blive afvist.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce