Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea-trio på vej ud: Har ikke fået numre til den nye sæson

Af Emil Plovgaard
08.08.2023 Kl. 18:28
Tre spillere har ikke fået tildelt et nummer, og det tyder derfor på, at de ikke indgår i Mauricio Pochettinos planer.

En Chelsea-trio i form af Romelu Lukaku, Callum Hudson-Odoi og Hakim Ziyech er ikke blevet tildelt numre til den kommende sæson.

Derfor tyder meget på, at de forlader Chelsea i løbet af sommerens transfervindue, og at Mauricio Pochettino ikke har den store tiltro til de tre nævnte spillere.

 

Chelsea har hentet seks spillere og skilt sig af med 13 spillere denne sommer, så det var ventet, at der var store ændringer i forbindelse med offentliggørelse af trøjenumre.

Nummer 22 er bemærkelsesværdigt nok ikke tildelt nogen spiller, selvom Ziyech har tørnet ud i nummeret for The Blues siden ankomsten i 2020.

Callum Hudson-Odoi er heller ikke blevet tildelt et nummer. Det nummer, han har bar tidligere, nummer 20, tilhører nu den nye signing Andrey Santos.

Nummer 9 er også ledigt. Romelu Lukaku gjode i sin tid krav på det, men han har ikke fået det tilbage på trods af, at han er vendt tilbage til klubben efter endt lejeophold i Inter Milan.

De tre nævnte spillere rygtes alle væk fra Chelsea. Hudson-Odoi kædes sammen med et skifte til Fulham, mens Ziyech denne sommer blev rygtet til Saudi-Arabien, men det skifte kollapsede – ligesom det også skete for ham i januar, hvor han var på vej til Paris Saint-Germain.

Lukaku er på vej mod et kontroversielt skifte til Juventus, hvis klubberne kan blive om en overgangssum. Det vil i så fald ske kort tid efter, at den belgiske angriber har sendt et kærlighedsbrev til Inters fans.

Nicolas Jackson og Christopher Nkunku er blevet tildelt henholdsvis nummer 15 og 18, mens Armando Broja er skiftet til nummer 19.


TOPHISTORIER LIGE NU

5. De har købt rettighederne til Saudi Pro League

Annonce