AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2019 15:28
Chelsea-transfersnak: Disse handler har været tvivlsomme

Her giver PLBOLD et bud på, hvilke handler der har været mindre heldigt købmandsskab af Chelsea.


Chelsea har gang i en svingende sæson, hvor man på nuværende tidspunkt er dalet ned på fjerdepladsen, ét point bag Tottenham og tre point foran Arsenal.

Nogle af de nye spillere er ikke rigtig slået til i Chelsea, hvor Maurizio Sarri i går proklamerede, at spillerne er særdeles svære at motivere.

Derfor tager PLBOLD nu et kig på, hvilke tvivlsomme handler Chelsea har lavet i løbet af de seneste år.

Alvaro Morata (£58 millioner): Alvaro Morata slog aldrig til i Chelsea, hvor han i 47 kampe nettede 16 gange. Den 26-årige angriber er ikke væk endnu, men et skifte til Atletico Madrid er angiveligt nært forestående, hvilket ikke vil ærgre Chelsea-træner Sarri, da han til sidst stoppede med at se Moratas vej.

Timoue Bakayoko (£35 millioner): Bakayoko er endnu et dyrt flop for Chelsea, da den tidligere AS Monaco-spiller aldrig viste samme niveau, som han gjorde i Frankrig, hvor han var et særdeles spændende navn. Nu spiller han i AC Milan, hvor han er på leje fra Chelsea.

Danny Drinkwater (£33,5 millioner): Drinkwater har, trods det dyre prisskilt, ikke fået oceaner med spilletid. Han er blevet sat tilbage af skader, men har heller aldrig givet et indtryk af, at han passede ind i Chelsea, og blev i virkeligheden nok mest købt for sine præstationer i Leicesters mesterskabssæson, hvor han var en nøglefigur. Det er han aldrig blevet i Chelsea.

Davide Zappacosta (£22 millioner): Zappacosta har, som Drinkwater, også set meget til fra bænken. Han tog del i 22 kampe i sidste sæson, men i denne har han blot været involveret to gange. Den italienske forsvarsspiller har dog også hård konkurrence på højrebacken i form af Cesar Azpilicueta. 

Emerson Palmieri (£17,5 millioner): Historien er lidt den samme for Emerson Palmieri, som kom til Chelsea fra AS Roma sidste januar. Den 24-årige venstreback har blot fået chancen to gange i denne sæson, trods at Marcus Alonso har været skidt spillende i en periode.

Olivier Giroud (£15 millioner): Giroud blev primært købt til at være et alternativ til førnævnte Morata, men franskmanden har, trods rosende ord fra Eden Hazard, heller ikke fået lang snor i sin tid i klubben. I denne sæson har han taget del i 18 kampe, hvilket blot har kastet ét mål af sig. 

Ross Barkley (£15 millioner): Barkley blev formentligt hentet i en handel, som slog to fluer med ét smæk. Chelsea kunne hente et stortalent billigt, som ovenikøbet var engelsk, hvorfor man tog chancen. Den tidligere Everton-spiller er dog ikke blevet en etableret del af startopstillingen, trods at han startede lovende i denne sæson, hvor han også har været involveret 19 gange med tre mål og tre assists til følge. 

Michy Batshuayi (£34,5 millioner): Batshuayi var i manges øjne en spændende spiller, og mange var uforstående overfor, at belgieren i sidste sæson blev udlejet til Dortmund, hvor han bombede kasser ind på stribe. I denne sæson er han igen på udlån, men denne gang i Valencia, hvor han virker ligeså uskarp, som han gjorde det i store perioder i Chelsea. 

Baba Rahman (£17,5 millioner): Rahman blev hentet i Augsburg i 2015, hvorefter han fik en halvsæson i Chelsea. Efterfølgende er han så af to omgange blev udlejet til Schalke, hvor han er reduceret til bænkevarmer.

Samlet: £248 millioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED