Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2021 18:16
Chelsea styrket inden to livsvigtige opgør mod Leicester: Profiler meldes klar

Thomas Tuchel bekræfter, at N'Golo Kanté og Mateo Kovacic begge er klar til de to "finaler" mod Leicester de kommende dage.


Chelsea-mandskabet er forstærket forud deres FA Cup-finale lørdag og den vigtige kamp om top fire mod Leicester, da N'Golo Kanté og Mateo Kovacic begge er meldt klar. 

Det bekræfter manager Thomas Tuchel til sit pressemøde forud for det finaleopgøret i FA Cuppen mod Leicester, hvorefter der venter endnu en finale om top fire-placeringen mod selvsamme hold kort tid efter. 

- Hele truppen er klar. Det er fantastisk, at Kova (Kovacic, red) og Kanté er med igen. Det er godt, at Mateo er klar igen, fordi han har de styrker, som vi har manglet på midtbanen. Du har tydeligt kunne se, at vi har manglet begge spillere, siger Tuchel til Sky Sports. 

- Det er lidt besynderligt, at vi spiller vores to finaler mod samme hold. Det bliver svært, kompliceret og hårdt, men vi føler os klar.

- Det er egentlig en let forberedelse, fordi vi er alle vrede over vores præstation mod Arsenal. Vi gik glip af en stor mulighed for at have en fordel, men nu skal vi først og fremmest vise en reaktion på Wembley og derefter give os selv fordelen på tirsdag igen, fortæller tyskeren. 

FA Cup-finalen bliver spillet klokken 18.15 lørdag, hvorefter de to mandskaber mødes igen tirsdag klokken 21.15.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED