AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2022 15:55
Chelsea-stjerner ryger på bænken - City-profiler får chancen for England

Gareth Southgate kommer angiveligt til at foretage flere ændringer i startopstillingen til den sidste gruppekamp.


England står med gode muligheder for at gå videre fra sin gruppe, inden den sidste kamp venter mod Wales i aften, og her har Gareth Southgate tilsyneladende tænkt sig at foretage nogle ændringer i sin startopstilling.

For ifølge The Telegraph bliver både Mason Mount og Raheem Sterling sat på bænken efter at have startet inde i de første gruppekampe.

Og der er også planer om at lave en formationsændring, hvor Southgate vil gå over til at bruge tre centrale midtbanespillere, hvor Jordan Henderson slutter sig til Declan Rice og Jude Bellingham.

I forsvaret kommer Kyle Walker formentlig ind som højre back, mens Kieran Trippier ryger en tur på bænken, og også Phil Foden kommer til at få en startplads på den ene kant, mens Marcus Rashford spiller den anden kant.

Helt i front er der ingen pause til Harry Kane, og det betyder, at Gareth Southgate ifølge avisen forventes at stille op i nedenstående opstilling.

Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Bellingham, Rice, Henderson; Foden, Kane, Rashford


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE