Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:10:2020 15:54
Chelsea-stjerner meldt klar til United-brag

Frank Lampard må kun undvære Billy Gilmour og Kepa Arrizabalaga mod Manchester United, hvor alle andre spillere er meldt klar.


Det bliver et Chelsea-mandskab i stærkeste opstilling, der i morgen aften møder Manchester United på Old Trafford.

På dagens pressemøde kunne Frank Lampard således fortælle, at både Thiago Silva og Christian Pulisic er på 100 procent, mens også Hakim Ziyech er skadesfri, om end marokkaneren endnu ikke er i topform.

Derimod er Kepa Arrizabalaga blevet skulderskadet, men den spanske landsholdsmålmand er alligevel blevet reduceret til reserve efter signingen af Edouard Mendy, som har fået en god start i Chelsea.

- Kepa har en skulderskade, så han rejser ikke til Manchester, og Gilmour er ude i længere tid. Resten af spillerne er klar, lød det fra Lampard.

Samtidig kunne Chelsea-manageren fortælle, at processen med at få integreret de mange nye spillere på holdet fortsat er i gang, og at det kommer til at tage tid, inden alt fungerer optimalt for The Blues.

Kampen mellem Manchester United og Chelsea fløjtes i gang lørdag klokken 18.30.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED