AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2019 12:22
Chelsea-spiller til agent: Find mig en ny klub

Chelseas Olivier Giroud er utilfreds med manglen på spilletid på Stamford Bridge.


Olivier Giroud er langtfra tilfreds med situation i London-klubben Chelsea, og ifølge Calciomercato har franskmanden nu officielt spurgt sin agent, om han ville ham en ny klub til januar.

Det skriver det italienske medie denne tirsdag.

Giroud har i denne sæson skiftevis været anden-og tredjevalg på Chelseas spydspids, hvor engelske Tammy Abraham har været foretrukket af manager Frank Lampard.

Mens Abraham har bombet mål ind til højre og venstre, har franskmanden måtte se til fra sidelinjen og i enkelte tilfælde faktisk været helt udeladt af truppen.

Calciomercato har tidligere bragt rapporter fra Italien, der hævder, at både Inter og AC Milan er blevet tilbudt franskmandens service fra januar.

Det er stadig på tale, og mediet mener endda at vide, at Antonio Conte er ’meget ivrig’ for at hente den stærke angriber.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED