AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:03:2020 08:58
Chelsea-spiller raser mod journalister: Det er fake news

Emerson fra Chelsea retter en skarp kritik mod flere journalister, som han beskylder for at sprede fake news.


I løbet af ugen har en historie om, at Emerson skulle være utilfreds med Frank Lampards træningsmetoder spredt sig. Men den har ikke noget på sig, og nu reagerer italieneren selv.

På sin Instagram-profil har han delt flere billeder af artikler, hvor det bliver nævnt, at han er utilfreds og vil væk fra Chelsea, men han slår fast, at det ikke er tilfældet, og i stedet beskylder han journalisterne for at sprede fake news.

Herunder kan du se, hvordan den italienske forsvarsspiller har reageret på det, der er blevet skrevet i flere medier.

Emerson startede sæsonen som den foretrukne venstre back for the Blues, men da først Reece James blev sin skade kvit, blev Cesar Azpilicueta sendt over i venstre side, mens Emerson røg på bænken.

Sidenhen er italieneren også blevet overhalet af Marcos Alonso, der på det seneste har gjort det ganske fornuftigt, og derfor er Emerson havnet helt ude i kulden.

Men hvis man skal tro ham, er han ikke utilfreds med træningsmetoderne i klubben.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED