AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2019 14:11
Chelsea-spiller med udløb: Jeg har tilbud

Han har ikke spillet meget under Frank Lampard, og nu overvejer Pedro at finde sig en ny udfordring, når hans kontrakt med Chelsea udløber efter sæsonen.


32-årige Pedro har været på Stamford Bridge siden sommeren 2015, men efter denne sæson kan spanierens tid i Chelsea være ovre.

Kantspillerens kontrakt med klubben udløber til sommer, og spilletiden har været knap for Pedro i indeværende sæson. I blot ni af 23 kampe er det således blevet til spilletid for Pedro.

Efter 192 kampe for London-klubben overvejer Pedro nu at finde en ny udfordring, når hans kontrakt udløber.

- Ja, der er tilbud. Der er altid klubber, der er interesserede, og det er en fornøjelse. Det er gode nyheder, fortæller han til Radio Club Tenerife og tilføjer:

- Ingen ved, hvad der kan ske. Jeg har stadig flere år tilbage, men man overvejer, hvad der sker. Min kontrakt med Chelsea løber ud, jeg er fri, og vi må se, hvad der sker.

Pedro er helt ude af truppen til lørdagens Premier League-møde med Everton.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED