Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:10:2021 11:11
Chelsea-spiller hyldes: Kan blive en af de bedste i verden

Christian Pulisic har endnu ikke for alvor forløst sit potentiale hos Chelsea, men nu kommer der stor ros til ham fra en tidligere spiller i klubben, Pat Nevin.


23-årige Christian Pulisic skiftede i sommeren 2018 Borussia Dortmund ud med Chelsea, men siden da har det store gennembrud ladet vente på sig.
 
Amerikaneren har tilbragt en del tid på bænken som følge af skader, og har derfor ikke etableret sig selv som en fast del af startopstilling.
 
På trods af det, så får han nu stor ros fra den tidligere Chelsea-spiller Pat Nevin, der mener, at Pulisic kan blive en af de bedste spillere i verden.
 
- Der har været øjeblikket i Chelsea, hvor man har troet, at han kunne blive en verdensklasse spillere og en af de bedste i verden. Det tror jeg stadig, siger Nevin til Goal.com.
 
- Jeg mener, han har været ret uheldig, fordi han hele tiden pådrager sig den ene skade efter den anden. Hvis det havde været den samme skade, ville det være nemt at sige, at han var skadesplaget, men det er ikke tilfældet, lyder det fra Nevin.
 
I indeværende sæson har Christian Pulisic spillet 82 minutters fodbold i Premier League. De minutter fik han i sæsonåbneren mod Crystal Palace, hvor han sågar scorede et mål. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE