AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:11:2019 09:32
Chelsea smækker prisskilt på Olivier Giroud

Den franske landsholdsangriber kan købes for en slik.


Olivier Giroud har ikke fået meget spilletid i denne sæson, hvor han har stået i skyggen af Tammy Abraham og Michy Batshuayi, hvilket har medført adskillige rygter om angriberens tid. 

Klubber som Crystal Palace, West Ham, Lyon og Inter har blandt andre bejlet til franskmanden, men det har indtil videre været usikkert, om Chelsea vil sælge til januar, da de som bekendt stadigvæk har transferkarantæne. 

Ifølge Daily Express har the Blues dog besluttet sig for at sende Giroud videre, og englænderne kræver ikke det store beløb for angriberen. 

Små £5 mio. vil det koste at hente franskmanden, hvilket må siges at være yderst billigt for en angriber, der i flere år har bevist sit værd i Premier League, og Inter skulle da også være klar til at imødekomme Chelseas krav. 

33-årige Girouds kontrakt med Chelsea udløber efter denne sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED