AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2020 19:52
Chelsea skrotter interessen i to Bournemouth-profiler

Callum Wilson og Nathan Aké er ikke af interesse for Chelsea længere denne januar, skriver Sky Sports.


Særligt Nathan Aké, men også Callum Wilson, er blevet rygtet til Stamford Bridge denne januar, men hverken den ene eller den anden Bournemouth-profil tager turen til Chelsea denne måned.

Det skriver Sky Sports.

Chelsea kan ellers købe Aké, som man solgte til The Cherries i 2017, tilbage via en klausul på £40 millioner,  men Frank Lampard og Chelsea har i stedet valgt at fokusere på andre transfermål denne vinter.

Callum Wilson har også i et års tid været rygtet til blandt andre Londonklubben, og særligt sidste sæson, mens Wilson stadig bankede mål ind, lignede det længe, at han kunne blive et transferemne for The Blues.

Men ligesom resten af Bournemouth-holdet er den engelske angriber gået i stå, og han har faktisk ikke scoret et ligamål siden den 28. september.

Målblokaden skulle have betydet, at Chelsea i skrivende stund ikke har interesse i Wilson længere.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED