Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:06:2022 11:14
Chelsea-reserve savner mere spilletid

Kepa Arrizabalaga er ikke tilfreds med den mængde af spilletid, som han får i Chelsea.


Chelsea har fået en ny klassemålmand, og det er i den grad gået ud over Kepa Arrizabalaga, at Edouard Mendy er kommet ind og har gjort det strålende.

For spanieren har været reduceret til reserve, og selvom han har gjort det godt, når han har fået chancen, er der intet, der tyder på, at han kan vippe senegalesiske Mendy af pinden – og det frustrerer Arrizabalaga.

- Selvfølgelig vil jeg gerne spille mere. Det er sandt, at han (Thomas Tuchel, red.) foretrækker en anden, og derfor forsøger jeg at ændre min måde at gå træne på. Jeg vil spille, og det er dét, jeg træner og forbereder mig på.

- Lige nu er jeg Chelsea-spiller, men det er tydeligt for mig, at jeg vil spille mere, fordi jeg i de seneste år har leveret gode præstationer, når jeg fået chancen, siger Arrizabalaga til Marca.

Han fortæller desuden, at han vil have en snak med Thomas Tuchel om, hvad der skal ske i fremtiden.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE