Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:09:2019 18:39
Chelsea-profil slap med skrækken: Men glipper formentlig Liverpool-kamp

Der er ikke nogle beskadigede ledbånd i Mason Mounts ene ankel, og dermed venter der ikke en længere pause for Chelsea-spilleren.


Det så bestemt ikke rart ud, hvad Mason Mount blev udsat for, men han er sluppet billigt.

Valencias franske midtbaneterrier, Francis Coquelin, ramte Chelsea-spilleren hårdt på det ene ben, så den højre ankel fik sig et ordentligt vrid. Det medførte en udskiftning, og en frygt om en længere pause til englænderen.

Så galt går det dog næppe.

For ifølge the Athletic har Mason Mount været en tur gennem scanneren, hvor det blev fastlagt, at der ikke er skader på ledbåndene i anklen. Allerede på nuværende tidspunkt er den 20-årige profil begyndt sin genoptræning med at jogge i en pool.

Dog kommer søndagens brag mod Liverpool sandsynligvis for tidligt for Mason Mount, som senere på ugen igen skal scannes for at følge anklens udvikling. Der bliver ifølge mediet dog ikke tale om en længere pause for en af Frank Lampards favoritter.

Mason Mount er startet sæsonen som lyn og torden, og han har allerede erobret en plads i startopstillingen, hvor han blandt andet har gjort sig fortjent til at sparke frispark og hjørnespark.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE