AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:12:2019 10:00
Chelsea-profil klar til at hjælpe unge holdkammerater

Antonio Rüdiger er klar til at gå forrest og hjælpe holdkammeraterne i Chelsea.


Antonio Rüdiger gjorde i midtugen comeback for Chelsea efter en langvarig skadespause, og the Blues råder dermed endelig over en erfaren midtstopper. 

Hidtil har Frank Lampard måttet sætte sin lid til den unge trio, Fikayo Tomori, Kurt Zouma og Andreas Christensen, men nu 26-årige Rüdiger tilbage, og han er klar til at lede og hjælpe holdkammeraterne: 

- I min position er det vigtigt at kommunikere og være højtråbende, for du har hele banen foran dig, og det har altid været naturligt for mig, siger tyskeren til Sky Sports. 

- Jeg har altid, også som ung, været kommanderende. Jeg ser mig selv som en, der hjælper andre. Det gjorde jeg også, da jeg spillede med Luiz og Cahill. 

- Jeg er altid højtråbende på banen. Især når de unge er på banen, for du er nødt til at hjælpe dem. Som den mest erfarne i midterforsvaret, er jeg nødt til at hjælpe de unge, og det er jeg klar til. 

Rüdiger spillede ved siden af Zouma, da Chelsea mødte Lille, men det er endnu uvist, hvem der er Lampards foretrukne stopperpar. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED