Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:09:2021 16:37
Chelsea-profil efter nederlag: Vi tabte ikke ligaen i dag

Cesar Azpilicueta er skuffet over Chelseas præstation i topkampen mod Manchester City.


Manchester City var det bedste hold på banen og tog en fortjent 1-0-sejr på Stamford Bridge på en scoring af Gabriel Jesus i starten af første halvleg.

Og efterfølgende var Chelsea-spanieren Cesar Azpilicueta skuffet over den præstation, som The Blues lagde for dagen. Han lagde dog samtidig vægt på, at Chelsea ikke har mistet muligheden for at vinde Premier League.

- Vi er skuffede over resultatet. Det var ikke vores bedste præstation. Specielt i første halvleg var det svært at komme ud. Vi skabte ikke chancer, og vi mistede bolden for nemt, siger Azpilicueta til BBC.

- Efter målet havde vi en god reaktion, men det var ikke nok til at få noget med fra kampen.

- De spillede på deres bedste niveau. Vi kunne ikke holde på bolden, som vi gerne vil. Vi lavede for mange fejl – og nogen som vi normalt ikke laver. Vi forsøgte at blive i kampen. Vi tabte kampen efter et kort hjørnespark, hvilket er skuffende.

- Vi tabte ikke ligaen i dag. Hvis vi havde vundet, havde vi heller ikke vundet ligaen i dag, lyder det fra Chelsea-profilen.

Både Chelsea og Manchester City har nu 13 point efter seks runder.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE