AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:10:2019 16:46
Chelsea og Palace i stor byttehandel med stjerneangriber

Chelsea og Crystal Palace kan stå over for en opsigtsvækkende intern handel.


Det hele kan måske komme til at gå op i en højere enhed til januar, når transfervinduet atter åbner.

I hvert fald for Chelsea og Crystal Palace.

The Daily Mail skriver nemlig, at de to klubber kan stå foran en byttehandel, der sender Michy Batshuayi fra Chelsea til Palace og Wilfred Zaha den anden vej.

Batshuayi er et stykke fra startopstillingen i Chelsea, ikke mindst nu hvor Tammy Abraham har fået godt gang i målstøvlerne. Batshuayi har så sent som i sidste sæson været i Crystal Palace på lån, så et skifte vil ikke være fremmed for ham. Det vil også sikre den belgiske angriber mere spilletid igen.

Omvendt har Wilfred Zaha, der spiller i Palace, flere gange ytret ønske om at forlade klubben. Og da Chelsea tidligere har vist interesse for ivorianeren, vil det ikke være usandsynligt, at han kunne indgå i en handel de to klubber i mellem, skriver avisen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED