Chelsea kiksede mod Arsenals ti mand

21.01.2020 Kl. 22:19
Det lignede, at Chelsea kunne tage de tre point, men Arsenal nægtede at give op.

Det lignede egentlig en kamp, hvor Chelsea skulle tage de tre point i London-opgøret mod Arsenal, men selvom Frank Lampards mandskab var i overtal i mere end en times spil, så lykkedes det ikke for dem.

I stedet gik de to hold fra banen med 2-2 på måltavlen i et opgør, hvor danske Andreas Christensen spillede hele kampen for Chelsea.

Arsenals udvisning kom efter 26 minutter, da den tidligere Chelsea-forsvarer, David Luiz, bremsede Tammy Abraham lige lovligt hårdt, da Chelsea-forwarden havde et tomt mål foran sig. Derfor blev der også dømt straffespark, som Jorginho sendte i mål.

I anden halvleg kom Arsenal tilbage i kampen, da Martinelli stak igennem Chelsea-forsvaret og udlignede efter 63 minutters spil. Chelsea kom igen i front med seks minutter tilbage af den ordinære spilletid, da Cesar Azpilicueta styrede et frispark i kassen.

Derfor lignede det meget tre point til Chelsea, men bare tre minutter senere modtog Bellerin bolden på kanten af feltet, hvorefter han tog et træk ind i banen og fyrede kanonen af med udligningen til 2-2 til følge. Dermed måtte det blive til ét point til hver.

Resultatet betyder, at Arsenal er på 10. pladsen med fire point op til femtepladsen, der er den nærmeste Europa League-plads, mens Chelsea er på fjerdepladsen med seks point ned til samme position.