AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2019 11:40
Chelsea-keeper ønsker sig selv tilbage til Spanien

Willy Caballero håber på, at han kan fortsætte karrieren i Spanien, når hans tid på Stamford Bridge stopper.


Willy Caballero nyder livet i Chelsea,  men håber på at vende tilbage til spansk fodbold, når kontrakten med Chelsea udløber efter denne sæson.

Det fortæller den argentinske keeper i et interview med AS.

- Jeg føler ikke for at vende tilbage til Argentina, for jeg føler mig mere som en europæisk spiller. Jeg kom til kontinentet som ung og forlod allerede mig land som 22-årig, siger Chelsea-keeperen.

Den nu 38-årige reservemålmand, som kun får spilletid for The Blues i cup-turneringerne, spillede blandt andet for Elche og Malaga, inden han drog til Premier League.

Nu kunne han sagtens se sig selv fortsætte for én af de to klubber.

- Jeg vil gerne vende tilbage til Spanien. Selvfølgelig vil jeg gerne spille for Elche eller Malaga igen, men det handler ikke altid om, hvad du selv ønsker, siger Caballero.

- Der skal også være klubber, som ønsker dig og vil give dig de rette omstændigheder. Lige nu er jeg Chelsea-spiller, og vi må se, hvad der sker til juni.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED