AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2020 22:19
Chelsea-keeper: Blev sendt dødstrusler efter drop under VM 2018

Willy Caballero afslører ubehagelige detaljer om, hvad der foregik på de sociale medier, efter Argentina blev slået ud af Kroatien under VM 2018.


Argentina røg på udmygende vis ud af VM 2018 i Rusland, efter et 3-0 nederlag til Kroatien, der alt sammen startede med en fejlaflevering af Chelsea-keeperen Willy Caballero, der førte til det første mål.

Det var en dyr fejl, der på forståeligvis skuffede mange af landets fans - kritikken gik dog efterfølgende langt over gevind, afslører Caballero i et interview med Goal.

- Jeg ville løfte bolden og sparke den væk, fordi der kom to angribere løbende. Det gik desværre galt, indleder Caballero.

- Dagen efter havde alle pludselig mit nummer, jeg havde ikke den bedste tid der. Min telefon var fyldt med meget vrede beskeder og også dødstrusler. De fik mig til at tænke meget på min familie og over vores fremtid.

Desværre er dette langt fra det første eksempel på fodboldspillere, der har skulle kæmpe med dødstrusler på grund af fejl på banen.

I et interview fra efteråret udtalte Asmir Begovic for eksempel, at han ikke tager sine børn med på stadion, fordi han mener, at stemningen er for ond. Mange andre navne også været ude og lange ud efter den beskidte kotume med at svine spillere voldsomt til.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED