AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:02:2020 18:19
Chelsea kan være uden tre profiler mod United

Frank Lampard kan risikere at skulle ty til alternativer i mandagens Premier League-kamp grundet skader.


Der har endnu ikke været en kamp i denne sæson, hvor Frank Lampard har haft hele sin førsteholdstrup til rådighed. Sådan bliver det heller ikke mandag mod Manchester United.

Siden slutningen af sidste sæson har Ruben Loftus-Cheek været skadet, og selvom englænderen nærmer sig et comeback, er han ikke klar endnu. Det seneste lange stykke tid har Christian Pulisic også været skadet, og selvom han er tilbage på træningsbanen, kommer han ikke i aktion i den kommende runde.

- Christian trænede med U23-holdet i dag, så han bliver ikke klar. Ruben bliver ikke fit til denne kamp, sagde Frank Lampard på et pressemøde tidligere i dag.

Et endnu større problem kan dog blive en realitet for den engelske manager. For Tammy Abraham har fortsat problemer efter en skade, som han pådrog sig før vinterpausen.

- Tammy mærker stadig til det for at være ærlig. Han trænede i dag, men han skal ses nærmere an, lød det fra Chelsea-manageren.

Chelsea spiller hjemme mod Manchester United klokken 21.00 på mandag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED