Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:05:2021 11:07
Chelsea kan tjene en milliard ved at sælge uønskede lejesvende

Vi tager her et kig på de udlejede spillere, som Chelsea kan forventes at sælge til sommer, og det kan give klubben et stort transferbudget.


Gennem en række sæsoner har Chelsea udlejet et stort antal spillere, der ikke har været gode nok til at spille på klubbens førstehold. Ind i mellem har klubben efterfølgende solgt dem, der har gjort sig interessante for andre klubber, og det givet The Blues en del penge på kistebunden, og det kan også blive tilfældet efter sommerens transfervindue.

Chelsea har nemlig udlejet en række spillere, der bør kunne være interessante for andre klubber.

Vi har derfor taget et kig på de spillere, der kan sælges.

Tiemoué Bakayoko
Franskmanden var et kæmpe flop i Chelsea, men han er nu udlejet til Napoli, hvor han spiller fast. Hvis Chelsea skal have penge for ham, skal det være til sommer, hvor han har et år tilbage af sin kontrakt, men hans stjerne må fortsat være ganske høj andre steder, hvorfor prisen kan blive fornuftig.

Mulig pris: 100 millioner kroner

Fikayo Tomori
Han er udlejet til AC Milan, der er interesseret i at købe ham, og det kan den italienske klub også gøre grundet en købsoption.

Mulig pris: 220 millioner kroner

Malang Sarr
Blev hentet til Chelsea på en fri transfer sidste sommer, men er nu udlejet til Porto, hvor han ikke er blevet nogen stor succes. Med sine 22 år er potentialet dog stadig stort, selvom han nok ikke bliver fast mand hos Chelsea.

Mulig pris: 75 millioner kroner

Ethan Ampadu
Han spillede flere kampe som helt ung for Chelsea, men waliseren har ikke udviklet sig, som Chelsea havde håbet. Han er hos Sheffield United nu, og han er nok ikke bedre end til bunden af Premier League. Prisen kan dog stadig blive fin, da han kun er 20 år og har en del erfaring allerede.

Mulig pris: 100 millioner kroner

Michy Batshuayi
Han har aldrig rigtig slået til i Chelsea, der har haft ham udlejet af flere omgange, men nu må det snart være tid til at få ham solgt. The Blues skal nok håbe, at han gør det godt til sommerens EM-slutrunde for at få prisen i vejret med et år tilbage af kontrakten.

Mulig pris: 75 millioner kroner

Danny Drinkwater
Udlejet til Kasimpasa i Tyrkiet, hvor det heller ikke fungerer for englænderen, der har været et kæmpe flop i Chelsea. Har kontraktudløb næste sommer, og Chelsea vil nok bare forsøge at komme af med ham så hurtigt som muligt.

Mulig pris: 20 millioner kroner

Ross Barkley
Han har gjort det ganske fornuftigt under sit lejeophold hos Aston Villa, men han er også røget ud af holdet på det seneste, og fremtiden i Chelsea ser også dyster ud. Chelsea skal dog forsøge at få ham solgt, for han tjener en god hyre.

Mulig pris: 125 millioner kroner

Ruben Loftus-Cheek
I sidste uge blev Thomas Tuchel spurgt ind til Loftus-Cheeks femtid i Chelsea, og her blev englænderen sammenlignet med Michael Ballack. Det er dog alligevel svært at se ham have en fremtid i Chelsea.

Mulig pris: 100 millioner kroner

Victor Moses
Han er 30 år gammel og har ikke spillet for Chelsea siden oktober 2018, og det bliver ganske givet også hans sidste kamp for klubben. Han er udlejet til Spartak Moskva, der har en købsoption på ham.

Mulig pris: 20 millioner kroner

I alt: 835 millioner kroner

Derudover kan det tænkes, at spillere som Kenedy, Davide Zappacosta, Lewis Baker og Matt Miazga også kan indbringe transferkroner til Chelsea, hvorfor klubben kan tjene op mod en milliard på at sælge ud fra overskudslageret.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED