Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2021 21:26
Chelsea jubler: Serie A-topklub vil hente Kepa

Der er bud efter Kepa Arrizabalaga fra en af Italiens store klubber.


Kepa Arrizabalaga er verdens dyreste målmand, men han spiller ikke som en. Ja, faktisk spiller den spanske målmand nærmest slet ikke.

Han er nemlig kun andetvalg i Chelsea efter Edouard Mendy, og da der ikke er udsigt til mere spilletid for Arrizabalaga i fremtiden, vil klubben forsøge at finde en ny klub til målmanden.

Nu lader det til, at det er ved at lykkes.

For nu kan Rom-avisen La Repubblica nemlig fortælle, at Lazio med Maurizio Sarri i spidsen har udpeget Chelsea-spilleren som klubbens næste førstemålmand.

I første omgang vil Lazio dog ikke købe Arrizabalaga, og i stedet vil Serie A-klubben forsøge at leje spanieren og tilbyde at betale halvdelen af hans løn.

Der er ingen forlydninger om, hvorvidt Chelsea vil acceptere en sådan aftale, men det må dog formodes, at The Blues næppe vil stå i vejen for en aftale, hvor klubben slipper af med Arrizabalaga.

Chelsea købte spanieren i sommeren 2018 fra Athletic Bilbao for £72 millioner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE