AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:05:2020 22:23
Chelsea henter ikke formstærk kant tilbage: Vil i stedet tjene på ham

23-årige Jérémie Boga, der i sommers blev købt af Sassuolo fra Chelsea, har ikke en fremtid på Stamford Bridge.


Den 23-årige Chelsea-udlejede kantspiler Jérémie Boga har sprudlet i denne sæson med otte mål og fire assists for den lille Serie A-klub Sassuolo.

Det kommer dog ikke for at forlænge hans Chelsea-karriere, der indtil videre tæller under 35 minutter.

Ivorianeren har efter sin fine sæson nemlig været rygtet tilbage til Stamford Bridge, da Chelsea har en tilbagekøbsret for 13 millioner pund i deres aftale med Sassuolo.

Nu er man færdige med at overveje muligheden, erfarer The Guardian, der videre informerer om, at det er besluttet ikke at købe Boga tilbage, men at man i stedet vil forsøge at tjene lidt ekstra på ham.

Det vil Chelsea gøre på den måde, at de får indsat en klausul, der tjener en procentsats af Sassuolos videresalg af Boga som 'tak' for, at de ikke henter ham forholdsvist billigt hjem.

En af årsagerne til, at Chelsea for alvor har lugtet blod er italienske rygter omkring, at Napoli skulle være ude efter kantspilleren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED