AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2017 14:51
Chelsea glæder sig over Solankes landsholdsudtagelse - flere penge i vente

Liverpool kan komme til at betale flere penge til Chelsea efter Dominic Solankes landsholdsudtagelse.


I weekenden blev Dominic Solanke sammen med Angus Gunn og Lewis Cook indkaldt til det engelske landshold forud for den kommende venskabskamp mod Brasilien i morgen aften.

Det glæder de sig over i Chelsea, selvom Solanke ikke længere er på lønningslisten hos dem. Den 20-årige angribere forlod de engelske mestre i sommerens transfervindue, hvor han havde kontraktudløb, og i stedet skrev han kontrakt med Liverpool.

Reglerne siger dog, at Liverpool skal betale en kompensation til Chelsea, fordi Solanke er under 24 år.

De to klubber kan nå til enighed om en pris, men hvis det ikke lykkedes, er det i stedet en domstol, der skal beslutte, hvor meget Liverpool skal betale.

Ifølge London Evening Standard tilbød Liverpool £3 millioner til Chelsea, men det afviste the Blues. De vil i stedet have i omegnen af £10 millioner i kompensation. En domstol skal derfor afgøre kompensationsbeløbet.

Chelsea står allerede med gode kort på hånden efter sommerens U/20-slutrunde, hvor Solanke blev topscorer og kåret til turneringens bedste spiller. Landsholdsudtagelsen vil blot være med til at forhøje beløbet, som Chelsea vil modtage.

Der er endnu ikke blevet sat en dato for, hvornår sagen skal for en domstol.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED