Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2021 21:13
Chelsea forhandler med Fenerbahce-profil

Chelsea er på udkig efter en ny midterforsvarer og forhandler med en ungarer.


23-årige Attila Szalai er et ubeskrevet blad for de fleste, men i Chelsea er det en spiller, som man kender rigtig godt.

Og faktisk er Chelsea efter sigende så glade for, hvad de har set den ungarske midterforsvarer præstere, at klubben har startet forhandlinger med ham.

Det skriver Football Insider.

Chelsea er i en skrøbelig position hvad angår midterforsvarere til næste sæson, da både Andreas Christensen, Antonio Rüdiger og Cesar Azpilicueta har kontraktudløb til sommer.

Det er også en af grundene til, at The Blues har set sig varme på Szalai, der allerede kan ende med at skifte Fenerbahce ud med Chelsea i det kommende transfervindue.

I sidste uge mødtes forsvarsspillerens repræsentanter angiveligt med Chelsea-folk for at diskutere et muligt klubskifte.

Szalai har kontrakt med den tyrkiske storklub frem til sommeren 2025, og da han er en vigtig spiller for klubben, vil Chelsea formentlig skulle betale en pæn sum for landsholdsspilleren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE