AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2020 16:27
Chelsea forhandler med Cavani - men hans gigantiske løn er et problem

Goal skriver, at Chelsea er i forhandlinger med Edinson Cavani, mens London Evening Standard skriver, at angriberens lønkrav kan blive problematisk.


Edinson Cavani har ikke afleveret en transferanmodning til Paris Saint-Germain, skriver Get French Football, men den 32-årige angriber har bedt klubben om at sælge ham.

Det er en teknikalitet, men målsætningen er den samme:  Cavani ønsker en transfer væk fra de franske mestre, og Chelsea er lige nu i forhandlinger med både klub og spiller.

Det skriver Goal, som bliver bakket op af adskillige andre engelske medier.

Cavani har kontraktudløb efter denne sæson. Derfor kræver Paris Saint-Germain €20 millioner for stjerneangriberen, og Chelsea skulle ifølge The Times være klar til at tilbyde Cavani en kontrakt på 18 måneder.

Men problemet er, at Cavani tjener kassen i Paris. London Evening Standard skriver, at Cavani tjener tæt på £360.000 ugentligt hos de franske mestre.  Det er næsten op mod en fordobling af det, nogen Chelsea-spiller tjener i øjeblikket, og svarer til en lønudgift på £19 millioner om året (165 millioner kroner).

Det er lidt uklart, om den uruguyanske angriber kræver, at The Blues matcher den løn, som han lige nu tjener i Paris, men der kan ikke herske nogen tvivl om, at han bliver en løntung herre at tilføje til truppen.

Skal man tro Goal, betyder netop lønnen, at en klub som Tottenham, der angiveligt også er interesseret, formentligt må trække sig. Spørgsmålet er, om The Blues vælger det samme.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED