Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:05:2022 20:38
Chelsea-fejlkøb siger farvel: "Undskyld Chelsea-fans"

Det gør hans på hans Instagram-profil


Han har tre kampe for det engelske landshold, og så var han en af de fremtrædende spillere, da Leicester vandt Premier League i 2015/2016-sæsonen. 

Dog blev det ikke til en succeshistorie, da Chelsea hentede Danny Drinkwater I Leicester for 305 millioner kroner. 

Hans kontrakt med London-klubben udløber om én måned, og siden skiftet i 2017 har han blandt andet været lejet ud til Burnley, Aston Villa, Kasımpaşa S.K. og Reading.

For at markere afslutningen på hans Chelsea-kontrakt, så har den 32-årige englænger postet et Instagram-opslag, hvor han siger farvel: 

- Jeg, klubben og fansene er enormt skuffede over hvordan det endte, det er der ingen tvivl om. Skader, hvordan jeg er blevet behandlet, fejl jeg har begået, problemer på banen og mangel på spilletid - listen over undskyldninger kunne være uendelig. Jeg vil se på det postive i løbet af de fem år. Jeg har spillet med gode spillere, blevet trænet af fede managere, arbejdet med en genial stab, mødt nogle fantastiske mennesker, boet smukke steder, rejst verden rundt og har vundet sølvtøj. Fodbold er en fantastisk sport, men for begge parter, så var det en forretningsaftale som gik gårligt, så sort og hvidt er det. Til Chelsea-fansense vil jeg gerne undskylde for, hvordan det er endt. Jeg ville elske, at i så mig i den bedste udgave i den trøje, hvor jeg gør det, jeg elsker, siger englænderen. 

 

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE