AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2019 17:34
Chelsea-fans opfordrer Lampard til at droppe midtbanespiller fra startopstillingen

Chelsea-fans er ikke tilfredse med Ross Barkley, og derfor opfordrer de Chelsea-manager Frank Lampard til at droppe midtbanespilleren fra startopstillingerne i fremtiden.


Chelsea vandt lørdag 1-0 hjemme mod Newcastle, hvor Ross Barkley blev udskiftet med en skade undervejs i kampen.

Dagen derpå er ikke mere positiv for den engelske midtbanespiller, for flere Chelsea-fans er utilfredse med Barkley, som de ikke mener er ’Chelsea-materiale’.

Chelsea tweetede et link til at opdatere på Barkleys skade søndag morgen via deres officielle Twitter-profil, men svarene til opdateringen var mere eller mindre rasende Chelsea-fans, der vil have Barkley droppet.

- Annoncer et Barkley-salg! Han er ikke Chelsea-materiale, tweetede en Chelsea-fan.

Flere Chelsea-fans bød sig til med sure tweets til opdateringen, skriver Express.

- Lampard, sæt aldrig Barkley ind i en kamp igen, han gør det ikke godt.

- Denne fyr er ikke værd den tid, du giver ham.

- Hvorfor bruger Frank Barkley? Er det fordi, at han er britisk? Vi ved alle, at Barkley ikke har talent, han er ikke Chelsea-materiale, han er ubrugelig.

- Ross Barkley er dårlig!! Med RLC (Ruben Loftus-Cheek) tæt på klar igen, er jeg ikke sikker på, at Barkley overhovedet er med i kamptruppen igen.

- Barkley spiller kun godt for England, han har været i Chelsea i tre år nu, jeg har ikke set noget potentiale. Han vil ikke arbejde hårdt for holdet, kom af med ham i januar.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED