AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2019 16:46
Chelsea-emnet Sancho afslører: Jeg så op til Lampard og Drogba

Jadon Sancho, der er blevet sat i forbindelse med blandt andre Chelsea, fortæller, at han som dreng så op til Chelsea-legenderne Frank Lampard og Didier Drogba.


Jadon Sancho har udviklet sig til en af verdens mest interessante offensivspillere siden skiftet til Borussia Dortmund i 2017, og storklubberne står lige nu i kø for at sikre sig englænderens underskrift. 

En af Sanchos mange bejlere er Chelsea, der angiveligt vil forsøge at lokke offensivspilleren hjem til England, når deres transferkarantæne er væk.

The Blues får dog kamp til stregen fra klubber som Manchester United og Real Madrid, men de blå fra London har måske en fordel i form af deres manager Frank Lampard:

- Ronaldinho var den spiller, jeg oftest så på Youtube, men jeg kunne også godt lide Lampard og Drogba, da de spillede for Chelsea, afslører Sancho til The Independent. 

- Det var de tre spillere, jeg så op til. 

Vælger Sancho at skifte til Chelsea, vil han dermed få chancen for at spille under et af sine idoler. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED