Chelsea CL-avancerer med snæver sejr over franskmænd

Af Emil Eire Frerk Olsen
10.12.2019 Kl. 21:53
Chelsea vandt tirsdag aften over franske LOSC Lille med cifrene 2-1 og er dermed videre til Champions League-ottendedelsfinalerne.

Chelsea var før aftenens hjemmekamp LOSC Lille nødsaget til at vinde for at være sikker på et videre avancement til Champions League-ottendedelsfinalerne.

Dette virkede de elleve blåfarvede fra start til at være fint afklaret med, eftersom spil og chancer fuldstændig blev dikteret af hjemmeholdet.

Dette kunne også ses på måltavlen, som viste 2-0 ved pausen. Abraham sendte The Blues foran 19 minutter inde i kampen efter flot forarbejde af Willian, mens anfører Azpilicueta headede Chelsea på 2-0 et kvarter efter.

Det var meget det samme kampbillede fra starten af anden halvleg, hvor Willian eksempelvis i to forskellige situationer var tæt på at sende Chelsea yderligere i front i løbet af de første fem minutter.

Alligevel formåede gæsterne at gøre det spændende, da den tidligere Chelsea-angriber Loic Remy 13 minutter før tid hamrede Lille på 1-2 via overliggeren.

Det endte dog ikke med at blive til flere mål, hvilket sender Chelsea videre til Champions League-ottendedelsfinalerne som to'er.

Valencia indtager førstepladsen, efter de vandt 1-0 over Valencia.