AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:04:2019 21:15
Chelsea-angriber meget frustreret

Chelsea-angriberen Olivier Giroud ved ikke, om han fortsætter karrieren i Chelsea efter sommeren.


Den 32-årige Chelsea-angriber Olivier Giroud får ikke meget spilletid i den engelske klub.

Girouds kontrakt udløber til sommer, og han ved ikke, om han fortsætter i klubben.

- Tro mig, jeg er meget frustreret, når jeg ikke er på banen, men jeg vil ikke vise det, sagde Giroud til en pressekonference ifølge West London Sport.

Chelsea har en klausul i kontrakten med Olivier Giroud om en et-årig kontraktforlængelse. Chelsea har en regel i klubben om, at spillere over 30 ikke bliver tilbudt længere kontrakter end et år frem i tiden.

- Du bliver nødt til at holde frustrationen inde og forvandle det til positiv energi. Jeg er ikke glad for at være andenviolin. 

- Næste år vil jeg have en vigtigere rolle at spille på banen, fortsatte Giroud.

Den franske angriber har scoret 9 mål i Europa League, men har kun startet 13 Premier League-kampe for Chelsea siden skiftet fra Arsenal i januar 2018.

- Jeg er et konkurrencemenneske. Jeg vil virkelig gerne spille mere. Det er ikke sådan, at jeg er klar til at stoppe karrieren, bare fordi jeg er 32 år, og har vundet verdensmesterskabet, sluttede Giroud.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED