AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2019 10:57
Chelsea-angriber er på blokken i Roma

Roma har flere angribere i kikkerten lige nu, og Michy Batshuayi er én af dem.


Det er tre år siden, at Michy Batshuayi skiftede Marseille ud med Chelsea, men den belgiske angriber har endnu ikke fået sit gennembrud i den engelske storklub, og det får han muligvis heller ikke.

I øjeblikket er han tredjevalg bag Tammy Abraham og Olivier Giroud, og det er nok tvivlsomt, hvor meget Frank Lampard har tænkt sig at bruge ham i denne sæson, men der er måske en udvej for Michy Batshuayi.

For ifølge Gianluca Di Marzio er Roma interesseret i den 25-årige angriber, som har været udlejet til både Dortmund, Valencia og Crystal Palace, mens han har været ejet af Chelsea.

Serie A-klubben er på jagt efter en ny angriber, og foruden Michy Batshuayi er også både Gonzalo Higuaín og Mauro Icardi emner for hovedstadsklubben, som fortsat har lidt tid til at få gennemført handler denne sommer.

Michy Batshuayi har kontrakt med Chelsea frem til sommeren 2021.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED