Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2021 10:47
Chelsea-afvisning og United-signings: Her er alt fra Rangnicks pressemøde

Vi bringer her citaterne fra Ralf Rangnick til dagens pressemøde


Ralf Rangnick mødte i dag pressen for første gang som Manchester United-manager.

Nedenfor bringer vi her nogle af tyskerens udtalelser til pressemøde.

Kunne ikke afvise Manchester United

- Hvis en klub af Manchester Uniteds størrelse kontakter en til sådan en rolle, så kan man umuligt afvise det. Det store mål for mig er at bringe balance på holdet. Vi indkasserede to mod Arsenal og skulle bruge tre mål for at vinde. Det er for meget per kamp. Min tilgang er at bringe mere balance og kontrol i spillet. 

- Det handler om at vinde kampe, og i sidste ende er jeg meget ambitiøs. Vi vil have den mest succesfulde sæson som muligt. Nu skal vi være realistiske. Forskellen mellem os og top tre er stor, men vi må se.

Hyldest til Cristiano Ronaldo

- At se Cristiano i går i en alder af 36 år - jeg har aldrig set nogen spiller i den fysik i den alder. Han kan nemt gøre forskellen. Han er fantastisk, og jeg så i går, at han kan hjælpe holdet. 

Forsøgte at overbevise Michael Carrick til at blive

- Jeg forsøgte at overbevise Carrick om at skifte, men han valgte at forlade klubben. Jeg er mere end glad med den nuværende stab. Jeg vil forsøge at finde 2-3 personer, der vil hjælpe os, men det er ikke nemt. Mine tidligere trænere er på lange kontrakter. 

Afviser en klausul om, at han får en bonus, hvis Manchester United henter Haaland

- £10 millioner for Haaland. £10 millioner for Mbappé. £10 millioner for Lewandowski.  £10 millioner for Joshua Kimmich. Det er selvfølgelig noget vrøvl. Der er ingen klausul i min kontrakt. 

Lang snak med Solskjær

- Jeg havde en lang telefonsamtale med Joel Glazer. Jeg snakkede også med Ole i omkring to timer i søndags. Han var meget generøs og gav mig indsigt i holdet. 

Om signings

- Klubben har ikke haft en kontinuitet i at købe nye spillere og fastholde klubbens DNA. I fremtiden vil bestyrelsen og jeg have samme mening. 

- Vi har ikke snakket om nye spillere. Lige nu handler det om at kende truppen. Den er uden tvivl ikke for smal. Der er nok spillere. Efter jul vil der måske være tid til at snakke om transfers. Min erfaring siger, at vinterperioden ikke er den bedste tid til transfers. Det bliver svært til januar. 

Om rollen som midlertidig manager

- De folk, jeg har snakket med, har været helt klare om, at der er tale om en seks måneders rolle. Hvis de vil snakke om et permanent managerjob, så må vi se.

Om afvisning af Chelsea 

- I starten af året snakkede vi om en rolle som midlertidig manager i fire måneder uden nogen udsigt i at have en fremtidig rolle i klubben. Her i Manchester United er det lidt længere tid, og vi er også enige om en rådgivende rolle i to år efterfølgende 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE