Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:02:2021 17:18
Chancevurdering: 1/8-finalerne i Champions League

Vi har givet vores chancevurdering af, hvordan holdene står forud for 1/8-finalerne i Champions League.


I aften genoptages Champions League, og der venter nogle meget spændende opgør i 1/8-finalerne, hvor der med tirsdagens brag mellem Barcelona og Paris Saint-Germain samt RB Leipzig mod Liverpool bliver lagt stærkt fra land.

Herunder har vi vurderet holdenes nuværende styrkeforhold og givet en chancevurdering for at avancere til kvartfinalerne.

Barcelona – PSG (50-50)
Lionel Messi har ramt formen igen, mens PSG er uden Neymar. PSG har muligvis et lidt bedre hold, men Barcelona er inde i en god stime, og det er svært at udpege en favorit på nuværende tidspunkt.

RB Leipzig – Liverpool (40-60)
Selvom Liverpool er i en dårlig forfatning lige nu, bør Jürgen Klopps mandskab stadig have favoritværdigheden mod det tyske hold, som dog sagtens kan volde problemer over to kampe.

Porto – Juventus (30-70)
Det kører ikke helt på skinner for Juventus, men det samme gør sig også lidt gældende for Porto, der ikke har gang i nogen fantastisk sæson. Juventus har klasse og rutine, og Andrea Pirlos tropper går videre.

Atlético Madrid – Chelsea (65-35)
Det var den værst tænkelige lodtrækning for Chelsea, der blev etter i sin gruppe. Atlético Madrid topper den spanske liga suverænt og har historisk været gode i knock out-runderne i Champions League. Selvom Chelsea har set bedre ud under Tuchel, er spanierne ret klare favoritter.

Sevilla – Dortmund (65-35)
Sevilla sprudler for tiden, og særligt defensivt ser det rigtig godt ud for Lopetegui og Co. Omvendt er Dortmund ikke godt kørende, og klubben risikerer at havne uden for top fire i Bundesligaen – og et tidligt exit i Champions League lurer også.

Lazio – Bayern München (15-85)
Lazio er bestemt ikke et dårligt hold, men Bayern München er bare skræmmende stærke. Det forsvarende mesterhold er klar favorit til at gå videre.

Atalanta – Real Madrid (40-60)
Det kører ikke rigtig for hverken Atalanta eller Real Madrid, men ingen af holdene er nok særligt tilfredse med lodtrækningen. Atalanta kan være et uhyggeligt bekendtskab, og Real Madrid mangler Sergio Ramos. Måske kan der lure en overraskelse her.

Gladbach – Manchester City (10-90)
Manchester City har vundet 16 kampe på stribe, og det ligner ikke, at Gladbach skal stoppe den stime. For det tyske mandskab har ikke ramt formen på det seneste.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED