Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:10:2020 13:37
Chancerne er gode til sommer: Derfor hentede United ikke Upamecano før sæsonen

Flere kilder, engelske såvel som tyske, melder, at Manchester United er særdeles seriøse med sin interesse i Dayot Upamecano.


Ole Gunnar Solskjær udtalte ikke direkte, at Dayot Upamecano skulle være et transfermål for Manchester United, men nordmanden indrømmede, at forsvareren fra onsdagens modstanderhold er en meget dygtig spiller, som han vil følge fra første parket i kampen mod Leipzig.

Hvad Solskjær ikke sagde var, at The Red Devils virkelig, virkelig er interesserede i at hente den 22-årige midterforsvarer. Men franskmandens nye frikøbsklausul betød, at Manchester United udskød deres forsøg på at signe Upamecano.

Det melder The Times-journalisten Paul Hirst i et interview med Manchester United-fansitet Stretford Paddock.

- Han er en spiller, som de har kigget på og ønsker. De har kigget på ham længe, og der er slet ingen tvivl om, at de ønsker ham. De kendte godt til hans frikøbsklausul, og det er årsagen til, at de ikke forsøgte sig sidste sommer, fortæller Hirst Stretford Paddock.

Efter denne sæson vil Upamecano ifølge flere kilder have en frikøbsklausul på knap £38 millioner. Til den pris er der stor sandsynlighed for, at den europæiske klubelite danner kø i forsøget på at hente ham.

Guido Schäfer, der er fodboldredaktør for Leipziger Volkszeitung, vurderer dog, at Manchester United har gode chancer.

- Jeg tror ikke, der er nogen tvivl om, at han forlader Leipzig efter denne sæson. Ud fra det, jeg har hørt, tror jeg ikke, han ender med at skifte til Bayern. Han ønsker at rejse til udlandet, og Manchester United har en god chance for at signe ham, skriver Schäfer.

Et andet tysk medie, Sport Bild, skriver også i en artikel denne onsdag, at der er gode chancer for, at Dayot Upamecano og Marcus Rashford kommer til at spille sammen næste sæson, selvom de bliver hinandens modstandere denne onsdag aften.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE