Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2020 12:00
Chancen er lille: Inter pønser på at tilbyde Eriksen i bytte for United-spiller

Ifølge Calciomercato skulle den italienske storklub nu overveje at tilbyde The Red Devils en byttehandel involverende Christian Eriksen.


Antonio Conte har gjort det klart, at han efterhånden er ved at være udkørt over konstant at skulle besvare spørgsmål om, hvorfor Christian Eriksen ikke starter inde.

Men faktum er, at den tidligere Tottenham-dansker kun har fået begrænset spilletid siden sit skifte til Inter i januar. Der har været flere forlydender om, at han ikke er en "Conte-spiller," og det har affødt adskillige rygter om, at Inter nu allerede forsøger at finde en ny klub at afsætte Eriksen til.

Senest skulle det være Manchester United, som den italienske storklub ser sit snit til at handle med. Ifølge Calciomercato skulle Conte & Co. nu øjne muligheden for at tilbyde den danske landsholdsspiller til Ole Gunnar Solskjær i bytte for Donny van de Beek.

Hollænderen ankom til Old Trafford for få måneder siden, men i engelsk presse bliver der allerede stillet massevis af spørgsmålstegn til, hvorfor klubben hentede den tidligere Ajax-spiller for mestendel at lade ham sidde på bænken.

Groft sagt befinder han sig i samme situation som Eriksen i Inter, og mens italienerne skulle have haft et gode øje til Van de Beek gennem længere tid, skulle Manchester United have forhørt sig om Eriksen forrige sommer, mens han endnu repræsenterede Spurs.

Hypotetisk er der altså et grundlag for en byttehandel, men det er godt nok svært at forestille sig, at særligt Manchester United skulle være klar til at skille sig af med sin hollandske midtbanespiller efter en halv til en hel sæson. 

Han er ikke den første og bliver heller ikke den sidste nye signing i Premier League-historien, som skal bruge et stykke tid på at omstille sig og spille sig ind på holdet, så det virker lige tidligt nok til, at Manchester United skulle være klar til at afskrive ham.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED